KATALOG CENTRALNY KSIĄŻEK |
Encyklopedia kulinarna
AUTOR: | Kwapisz-Kulińska, Alina. | ||||
POZ/ODP: | Alina Kwapisz-Kulińska. | ||||
ADRES WYD.: | Warszawa : "Alfa-Wero", 1996 (Warsz. : "Alfa-Wero"). | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS FIZYCZ.: | 315, [1] s., [17] k. fot. kolor. ; 24 cm. | ||||
SYGNATURA: | [DM] 64 | ||||
KOD/INWENT: | 302000481576 | 48157 | |||
UKD: | 64(03) | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
|
Leksykon sztuki kulinarnej
AUTOR: | Halbański, Maciej Erwin. | ||||
POZ/ODP: | Maciej E. Halbański. | ||||
ADRES WYD.: | Warszawa : "Watra", 1983 (Warsz : "Tamka"). | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS FIZYCZ.: | 218, [6] s., VIII s. tabl. kolor. : rys. ; 24 cm. | ||||
SYGNATURA: | [MC] 641.5+664](03) | ||||
KOD/INWENT: | 301000141961 | 14196 | |||
UKD: | 641.5+664](03) | ||||
UWAGI: | Bibliogr. s. [219-220]. | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
DZIAŁANIE: |
Mała encyklopedia kulinarna : 1800 przepisów
POZ/ODP: | [red. wyd. pol. Barbara Gers i Marek Zając ; tł. Barbara Krupa, Małgorzata Janczurowicz, Karolina Kania ; il. Laurent Blondel]. | ||||
ADRES WYD.: | Warszawa : "Rea", 2002. | ||||
HASŁA: | |||||
OPIS FIZYCZ.: | 1072, XVI s. : il. (gł. kolor.) ; 20 cm. | ||||
SYGNATURA: | [MC] 64 | ||||
KOD/INWENT: | 301000358192 | 35819 | |||
UKD: | 641.5(03) | ||||
DOSTĘPNOŚĆ: |
| ||||
DZIAŁANIE: |
|